Naslovna Propis Soft Obračun kamata Javne nabavke Advokat Lider Profi Sistem Com Kontakt Login
profi sistem

Advokat Lider

Rokovnik - termin kalendar

Elektronski rokovnik pruža mogućnost da vršite unos podsetnika za sve vrste obaveza i rokova, sa opcijom aktivacije alarma. Evidentiranje i kasniji pregled svih rokova, termina, podsetnika, ročišta i obaveza možete vršiti iz kalendarskog rokovnika, ali i direktno iz predmeta. Svaku evidentiranu obavezu iz kalendara povezujete sa predmetom, a obaveze poput ročišta, možete povezati i sa advokatskom tarifom, tj. honorarom. Listu obaveza možete štampati za jedan ili više dana, sa opcijom liste samo za ročišta, gde su prikazani podaci u vezi sa predmetom.

Dakle, jedan podsetnik upisan u kalendar-rokovnik, povezujete sa predmetom i eventualnim honorarom.Kalendar sadrži i alarm za podsetnik obaveza.

Advokatski rokovnik je nezaobilazno sredstvo koje vam olakšava planiranje i organizaciju Vašeg posla, koji je inače poznat po manjku slobodnog vremena, ali i po velikom broju nepredvidivih poslovnih obaveza. Takođe specifičnost advokatskog posla je i to da veliki broj obaveza koje imate u radu, a vezane su za sud, sastanke sa strankama, rokove za podnošenje podnesaka i sl. često nastanu i po više meseci pre datuma za koji se zakažu, pa usled opterećenosti tekućim poslovima može se desiti da ih izgubite iz vida.

Upravo, baveći se svakodnevnim problemima sa kojima se suočavate u svom poslu, pripremili smo za Vas poseban, pouzdan i efikasan rokovnik koji memoriše sve unete obaveze i alarmom Vas obaveštava o nailazećim, pri čemu Vam čak pomaže u proračunu budućeg honorara.
 

Evidencija klijenata i predmeta
Pretraga podataka
Statistika
Kancelarija uvek sa vama
Baza modela, obrazaca i podnesaka
Rokovnik - termin kalendar
Honorar menadžer
Kalkulator sudskih taksi
Cenovnik - Kontakt
profi sistem - designed by scalateam