Naslovna Propis Soft Obračun kamata Javne nabavke Advokat Lider Profi Sistem Com Kontakt Login
profi sistem

Specijal Javne nabavkeSpecijalno izdanje pravne baze Propis Soft koje imajući u vidu sve Vaše potrebe u primenjivanju Zakona o javnim nabavkama, pored kompletnog zakonodavstva, veoma detaljno prati oblast javnih nabavki, uz mogućnost pravnih konsultacija.

Pravne konsultacije u vezi sa nedoumicama i specificnim situacijama oko primene zakona

Pravne konsultacije u vezi sa nedoumicama i specificnim situacijama oko primene zakona. Rešavanje konkretnih situacija, razmena mišljenja, sigurnost da ste postupak sproveli na pravi nacin.
 

Detaljnije
Modeli-obrasci

Pravni akti neophodni za sprovođenje postupaka javnih nabavki, detaljno usklađeni sa novim zakonskim i podzakonskim rešenjima, podeljeni prema vrsti i fazi potupka.


Mogućnost preuzimanja dokumenta, štampanja, prelaska na ćirilično pismo i pretrage po ključnoj reči u okviru modela.

Detaljnije
Službena mišljenja

Službena mišljenja, uputstva Uprave za javne nabavke i stavovi Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki

Detaljnije
Propisi Alarm

Obeležite Zakon o javnim nabavkama i propise usko vezane za javne nabavke. Sve izmene i dopune zakona, sa odgovarajućim podzakonskim aktima, novom sudskom praksom, pravnim mišljenjima, komentarima i izmenama u obrascima i modelima biće vam alarmirane u posebnoj rubrici. U okviru rubrike Propisi alarm, dostupna je naša redakcija i savetnik za praćenje propisa, koji mogu da na osnovu Vašeg zahteva unapred definišu vašu oblast ili grupu praćenja.

Detaljnije
Ažuriranje i usklađivanje sa izmenama zakona

Ažuriranje i usklađivanje sa svim izmenama vezanim za Zakon o javnim nabavkama
Ažuriranje programa je naša obaveza, vrši se na dnevnom nivou, svakim ulaskom u program, pristupate uvek ažurnim podacima sa uključenim izmenama i prečišćenim tekstovima propisa.

Detaljnije
Odgovori na pitanja

Odgovori na najčešće postavljena pitanja

Detaljnije
Bilten Javnih nabavki

Stručni časopis za uspešno sprovođenje javnih nabavki


Bilten se bavi aktuelnim temama i nedoumicama pri sprovođenju javnih nabavki, kao i problemima na koje nailaze učesnici ovih postupaka u praksi. Namenjen svima koji žele da budu upoznati sa svim novinama u oblasti javnih nabavki, odnosno svima koji žele uspešno i lako sprovođenje postupka, u skladu sa zakonom.

Bilten predstavjla svojevrsnu zbirku prakse, komentara, mišljenja i stavova nadležnih državnih organa iz oblasti javnih nabavki i eminentnih stručnjaka, koja će Vam pomoći pri rešavanju konkretnih problema i tumačenju Zakona.

Detaljnije
Cenovnik

Cenovnik programskog paketa Specijal Javne nabavke u zavisnosti od broja licenci

Detaljnije
profi sistem - designed by scalateam