Naslovna Propis Soft Obračun kamata Javne nabavke Advokat Lider Profi Sistem Com Kontakt Login
profi sistem

Specijal Javne nabavke

Propisi Alarm

Propisi Alarm je namenjen svima onima koji žele i imaju potrebu da posebno prate određene propise i budu blagovremeno obavešteni o njihovim izmenama i dopunama.


 
Svrha svega ovoga je da Vas program podseti alarmom na sva dešavanja kojima su obuhvaćeni Vama interesantni zakoni, podzakonski akti, sudska praksa, službena mišljenja i modeli ugovora i obrazaca, tako što će u zasebnim rubrikama stizati obaveštenja kako o svim izmenama odabranih propisa, tako i o njihovim povezanim aktima neophodnim za njihovu primenu. Povezanim aktima su obuhvaćeni podzakonski akti, sudska praksa, službena mišljenja, modeli ugovora i obrazaca.


 
Postupak je jako jednostavan. Obeležite jedan ili više zakona koji su Vam posebno bitni. O svim izmenama i dopunama zakona, novim ili izmenjenim podzakonskim aktima, novom sudskom praksom, pravnim mišljenjima, novim ili izmenjenim obrascima i modelima koji se odnose na zakon koji ste odabrali da pratite bićete alarmirani tako što će se svi ovi tekstovi pojaviti u posebnoj rubrici PROPISI ALARM.
 


Po pojavljivanju svi naslovi su crvene boje, koji nakon otvaranja i čitanja teksta menjaju boju u crno, tako da uvek možete razlikovati one koje još uvek niste pregledali. Svi tekstovi ostaju na listi dok Vi ne odlučite da ih uklonite. Uklanjanje iz rubrike Propisi alarm ne znači i uklanjanje iz baze programa. Sve ove tekstove možete klasičnom pretragom uvek pronaći u programu.


Cilj ove opcije je da ne promakne bitna informacija!

Pravne konsultacije u vezi sa nedoumicama i specificnim situacijama oko primene zakona
Modeli-obrasci
Službena mišljenja
Propisi Alarm
Ažuriranje i usklađivanje sa izmenama zakona
Odgovori na pitanja
Bilten Javnih nabavki
Cenovnik
profi sistem - designed by scalateam